På fest med Hellstrøm

06/09/2011 at 09:12 2 kommentarer

I går lanserte kokkekjendis Eyvind Hellstrøm sin egen rødvin. Vinen har han laget i samarbeid med vinimportør Christopher Moestue og vinmaker Francois Perrin. Disse tre har kjent hverandre i over 25 år, så det var en naturlig forening. Familien til Francois Perrin har laget vin i Syd-Rhône i mange generasjoner. Han eier et av Châteaneuf-du-Papes mest kvalitetsbevisste vinhus, Château de Beaucastel, så Hellstrøm Bon Vin Rouge oser av kvalitet. Vinen er en blend av 80 prosent grenache, 15 prosent syrah og 5 prosent mourvedre.

Den flinke fotografen Sune Eriksen har laget denne kule filmen:

 

Alle som var på lanseringen fikk selvsagt smake på vinen. Den var fyldig og god, og absolutt en vin jeg kan tenke meg å drikke oftere. Jeg har hatt gleden av å intervjuet Eyvind flere ganger, så det var hyggelig å slå av en prat. Her poserer vi veldig for fotografen.

About these ads

Entry filed under: Nyheter, Vin. Tags: .

Eplekake eller plommekake? Du bestemmer. Vardøens pizzabok

2 kommentarer Add your own

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Skriv inn e-postadressen din hvis du vil følge denne bloggen og ønsker å motta oppdateringer på e-post.

Matbloggtoppen

Matmisjonen på Twitter

Kategorier


Følg

Få nye innlegg levert til din innboks.

Bli med 207 andre følgere

%d bloggers like this: