Saftige kyllingbryst

23/07/2012 at 15:56 Legg igjen en kommentar

Det kan være vanskelig å steke et kyllingbryst perfekt, og hva er vel kjedligere enn tørt, smakløst kyllingkjøtt? Ett av triksene mine er bacon. Det er også lurt å brune brystet raskt i en stekepanne før det stekes ferdig i ovnen. Her serverte jeg kyllingbrystet på en porsjon spaghetti med salsarester, sukkererter og salat. Enkel og god sommermat.

Saftige kyllingbryst

  • 4-8 skiver bacon
  • 4 kyllingbryst
  • salt og pepper
  • smør og rapsolje

Surr hvert bryst inn med 1-2 skiver bacon, og dryss med salt og pepper. Ha litt olje og smør i en stekepanne, og brun brystene på begge sider på høy varme slik at baconet blir godt stekt. Ha kyllingbrystene over i en ildfast form, og etterstek dem i ovnen på 180 grader i 10-15 minutter. Steketiden vil variere i forhold til hvor store brystene er. La kjøttet hvile i 5 minutter før servering.

About these ads

Entry filed under: Oppskrifter, Triks og tips. Tags: .

Sol og solskinnstorta Vanvittige gode vafler

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Skriv inn e-postadressen din hvis du vil følge denne bloggen og ønsker å motta oppdateringer på e-post.

Matbloggtoppen

Matmisjonen på Twitter

Kategorier


Følg meg

Få nye innlegg levert til din innboks.

Bli med 211 andre følgere

%d bloggers like this: