Om matmisjonen

Matmisjonen – en virksomhet for å utbre matglede; matnyttig omvendelsesarbeid.

Jeg, Hanne Stensvold, elsker å lage mat, lese om mat, skrive om mat, prate om mat og spise mat. Til daglig jobber jeg som frilansjournalist, fotograf og matstylist. Jeg har tidligere jobbet som matjournalist i Maison Mat & Vin, men leverer nå stoff til forskjellige magasiner, produsenter og bedrifter. Jeg har også laget en bok som du kan lese mer om her.

Ta kontakt om du trenger avis- eller magasinartikler, tekst til nett, reklametekster, foto, matstyling eller hjelp til andre ting, gjerne med fokus på mat. Du kan nå meg på hanne@matmisjonen.no eller mob. 905 92 026. Du finner både meg (@StHanne) og Matmisjonen (@matmisjonen) på Twitter, og lik gjerne Matmisjonens Facebook-side.

Denne bloggen fylles med oppskrifter, tips, informasjon og små drypp fra bransjen. Alle oppskrifter som publiseres her er utviklet og bearbeidet av meg, med mindre noe annet er oppgitt og/eller linket til. Alle bilder er tatt av meg. Det er ikke lov å kopiere fra denne bloggen uten nærmere avtale.

Alle produkter som nevnes og linkes til her, er mine personlige favoritter og produkter jeg selv ønsker å opplyse om. Hvis noe skulle være sponset, vil jeg skrive det.

Matglede til folket!

 

24 kommentarer Add your own

  • 1. BlikstadH  |  01/07/2011, kl. 06:41

    Fantastisk, jeg gleder meg til å følge deg ;o)

    Svar
  • 2. Synøve  |  01/07/2011, kl. 07:05

    Gleder meg til å følge bloggen. Flink du!

    Svar
  • 3. Wenche  |  01/07/2011, kl. 08:53

    Så gøy Hanne, dette MÅ jeg jo følge med på!
    Lykke til!!

    Svar
  • 4. palatist  |  02/07/2011, kl. 09:44

    Grattis! Så kult jeg er en naturlig disippel selvfølgelig!

    Svar
    • 5. matmisjonen  |  02/07/2011, kl. 10:02

      Disippel OG mentor! Ikke dårlig.

      Svar
  • 6. Trine ;)  |  04/07/2011, kl. 15:07

    Velkommen som matblogger! Skal bli spennende å følge deg her inne!

    Trine ;)

    Svar
  • 7. matmisjonen  |  04/07/2011, kl. 17:19

    Takk alle sammen… Jeg føler presset ;-D

    Svar
  • 8. ina  |  08/07/2011, kl. 07:38

    Hei Hanne!
    2xIna har startet http://www.matbloggsentralen.blogspot.no
    Vi er i gang med å invitere bloggere til medlemskap og vil gjerne at matmisjonen skal være med! Legg igjen en kommentar på bloggen eller send meg en mail hvis du er interessert! :D

    Svar
  • 10. Elin Naper-Kleven  |  08/07/2011, kl. 08:55

    Så fantastisk!!
    Nå blir det masse god mat til hele familien :)

    Svar
  • 11. Karsten Ekren  |  10/08/2011, kl. 11:38

    Hei Hanne

    Flott side! Har du tips om en rask rice and curry-rett? Barna hjemme har så lyst til å prøve.

    Karsten

    Svar
    • 12. matmisjonen  |  10/08/2011, kl. 18:10

      Så flott at du liker bloggen! Jeg kan vel ikke innrømme at jeg akkurat har en rask rice and curry-rett liggende, men jeg kan ta på meg utfordringen med å komme opp med en. Gi meg et par uker. I mellom tiden kan du sjekke ut denne japanske varianten (rask er den kanskje ikke, men ungene liker den nok godt) ellers er http://www.bbcgoodfood.com et bra sted for curry.
      Skal du lage mye curry raskt, vil jeg jo anbefale en trykkoker. Helt genialt til gryter som det.

      Svar
  • 13. Marte Ottemo (@Martebjarte)  |  18/08/2011, kl. 13:11

    Hei, Marte fra Gambit Hill&Knowlton som gjerne vil invitere deg til en matfestival på vegne av en kunde. Har du en e-postadresse jeg kan kontakte deg på for å sende litt mer informasjon? Kontakt meg gjerne på marte.ottemo@hillandknowlton.com

    Svar
  • 14. matmisjonen  |  18/08/2011, kl. 13:34

    Spennende, Marte! Jeg skal få oppdatert denne siden asap, med mer kontaktinfo etc.

    Svar
  • 15. Jon Berger  |  07/11/2011, kl. 09:24

    Hanne – siden din har helt plutselig blitt en stor favoritt. SUPRE oppskrifter og godt matvett, og ikke verre enn at en glad amatør klarer å lage maten du skriver om.

    :)

    Svar
    • 16. matmisjonen  |  07/11/2011, kl. 09:44

      Veldig hyggelig å høre, Jon! Matmisjonen liker jo å inspirere!

      Svar
  • 17. Asdic  |  13/02/2012, kl. 01:26

    Her er en dansk variant.

    http://bergholt.net/gastronomi/

    Dessveree elsker redaktøren fremmedord. Helt unødvendig, når det finnes sufisiente og adekvate subsitutter. Nemlig godt norsk.

    Jeg gleder meg til å følge siden som jeg fant nå i natt.

    Svar
    • 18. matmisjonen  |  13/02/2012, kl. 09:04

      Så hyggelig! Alltid gøy med nye lesere.

      Svar
  • 19. Bernard Lamothe  |  24/02/2012, kl. 09:10

    Hei Hanne,
    Takk for dine flotte oppskrifter. Med amalfi-sitroner lagte jeg syltet sitroner og sitronsaft :-)
    Bernard.

    Svar
    • 20. matmisjonen  |  24/02/2012, kl. 09:14

      Takk, Bernard! Mmm, syltede sitroner og sitronsaft høres godt ut.

      Svar
  • 21. Christopher Haatuft  |  08/08/2012, kl. 13:53

    Hei fra hotellsengen i puerto rico. Kom til å tenke på kokkelering på ambassadekjøkkenet noen år tilbake. Flott side du har, stå på!

    Svar
    • 22. matmisjonen  |  08/08/2012, kl. 20:33

      Takk, Christopher! Ja, de dagene i Paris var utrolig kule. Knall opplevelse. Dog var ikke makronene mine mye å skryte av :-D Grattis med bok. Matmisjonen «the book» kommer i september. Spennende!

      Svar
  • 23. Christopher Haatuft  |  08/08/2012, kl. 23:41

    Wow, bok?!? Stilig, gleder meg til å lese den. Hva forlag kommer den på?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Følg

Få nye innlegg levert til din innboks.

Bli med 210 andre følgere

%d bloggers like this: