Rask laks

14/07/2011 at 08:36 Legg igjen en kommentar

Sommer er tid for enkel og lett mat. Dette er en hverdagsrett med mye smak som er rask å lage. Jeg bruker en varmrøkt pepperlaks fra Troll Salmon som jeg synes er utrolig god, men alle typer varmrøkt fisk kan brukes. Er du litt organisert lager du sausen mens pastaen koker. Da har du middag på 20 minutter.

Varmrøkt laks med pasta

  • pasta til 4 personer
  • 1/2 løk, finhakket
  • 2 kinesiske hvitløk, finhakket
  • 2-3 ss smør
  • 1/2 fennikel, hakket
  • 250 g frosne erter
  • 3 dl kremfløte
  • 300 g varmrøkt pepperlaks
  • salt og pepper
  • litt revet fersk parmesan

Kok pastaen al dente. Fres løk og hvitløk mykt i smør. Tilsett fennikel og fres til myk. Ha i erter og kok noen minutter til. Hell over fløte og la den småkoke til den tykner, ca. 5 minutter. Flak laksen med en gaffel og vend forsiktig inn i sausen. Smak til med salt, pepper og parmesan. Bland sausen med den ferdigkokte pastaen og server.

 

Entry filed under: fisk, Oppskrifter. Tags: .

Mornings, müsli! Svineri på grillen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Skriv inn e-postadressen din hvis du vil følge denne bloggen og ønsker å motta oppdateringer på e-post.

Matmisjonen på Facebook

Matbloggtoppen

Matmisjonen på Twitter

Kategorier


%d bloggers like this: