Vardøens pizzabok

08/09/2011 at 08:15 3 kommentarer

Jan Vardøen har skrevet en pizzabok og jeg har hatt en finger med i prosessen. Før sommeren var jeg så heldig å få i oppdrag fra Cappelen Damm å renvaske/redigere manuset til Jan Vardøens Pizza Paradiso. En utrolig morsom og lærerik prosess. Nå kan jeg med andre ord alt om pizza (og en god del om korrekturlesing). Boken er nå ute i butikken, så det er bare å kaste seg over den. I boken får du vite alt du trenger om den klassiske napolitanske pizzaen. Den perfekte bunnen, sausen og toppingen. Du får til og med vite hvordan du bygger din egen pizzaovn! Uansett, etter å ha lest denne fra perm til perm, kommer du for det første til å kunne lage perfekt pizza hjemme hos deg selv og du kommer til å få skikkelig lyst til å reise til Napoli. Jeg har selv spist pizza der og det er så verdt turen. Fremdeles, mange, mange måltider senere, tenker jeg på smaken av den pizzaen.

Over ser dere omslaget på boken og under ser dere hvordan det så ut da jeg satt å jobbet med den. Det er ikke lett å skrive gode oppskrifter hvis det er det dere tror. Bare spør i kommentarfeltet om dere lurer på noe.

Entry filed under: jobb, kokebok, Nyheter. Tags: .

På fest med Hellstrøm Morsom matpakke

3 kommentarer Add your own

  • 1. Cecilie Moestue (@ceciliemo)  |  08/09/2011, kl. 19:34

    Denne må jeg ønske meg til jul! Trenger alltid bedre tips til enda bedre pizza…Og så har den sikkert bra bilder siden det er Agnete Brun som har tatt dem..og veldig bra korrekturlest, selvfølgelig!

    Svar
  • 3. Thomas  |  12/09/2011, kl. 08:42

    Gleder meg til denne! :)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Skriv inn e-postadressen din hvis du vil følge denne bloggen og ønsker å motta oppdateringer på e-post.

Matmisjonen på Facebook

Matbloggtoppen

Matmisjonen på Twitter

Kategorier


%d bloggers like this: