Folkelig fra Ferran Adrià

30/09/2011 at 09:26 2 kommentarer

Ferran Adrià, kokken over alle kokker, molekylær gastronomiens far og eier av en av verdens beste restauranter, kommer med kokebok for oss dødelige! The Family Meal har tatt utgangspunkt i maten som ble servert som personalmat på nå stengte El Bulli. Rettene er enkle og godt forklart med bilder av de forskjellige prosessene. Denne må jeg skaffe meg. Les mer her.

Entry filed under: kokebok. Tags: .

Mer fisk til folket! Sitronlaks i en fei Soyabraiserte svineknoker

2 kommentarer Add your own

  • 1. Olav Birkeland (@hobbykokken)  |  09/10/2011, kl. 06:15

    Denne boka har fått ganske dårlige brukeranmeldelser på amazon. Jeg har nettopp fått boka «Heston Blumenthal at home» i posten og har lest den nærmest non-stop i 2 dager nå. Fantastisk bra bok – ville heller kjøpt den ;-)

    Svar
    • 2. matmisjonen  |  09/10/2011, kl. 07:01

      Takk for info, Olav. Kanskje jeg må ha begge?

      Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Skriv inn e-postadressen din hvis du vil følge denne bloggen og ønsker å motta oppdateringer på e-post.

Matmisjonen på Facebook

Matbloggtoppen

Matmisjonen på Twitter

Kategorier


%d bloggers like this: