Egg, bacon og toast – tre ting på en gang

06/11/2011 at 11:07 5 kommentarer

Dagen derpå… I går ble det feiret ny rekord på bloggen (utrolig hyggelig at så mange titter innom!) og det var den årlige pinnekjøttmiddagen med gode venninner. Det ble servert både vanlig pinnekjøtt av sau, men også pinnekjøtt av rein. Til maten var det et godt utvalg øl og akevitt. Etter en sånn hyggelig kveld, smaker det ekstra godt med egg og bacon. Dette er en morsom måte å servere det på.

Egg, bacon og toast

  • litt smør
  • 6 skiver toastbrød
  • 6 skiver bacon
  • 6 små egg
  • salt og pepper

Smør seks små ildfaste porsjonsformer med smør. Press en brødskive godt ned i hver form. Stek baconskivene lett i pannen. De skal ikke bli sprø. Legg en skive i hver form og knekk et egg i. Ha på litt salt og pepper. Stek i ovnen på 180 grader i ca. 15 minutter eller til egget har den konsistensen du ønsker. Server med friske tomater til.


Entry filed under: Oppskrifter, Triks og tips. Tags: .

Verdens beste kanelsnurrer Tomatsalat – enkelt og greit

5 kommentarer Add your own

  • 1. esania  |  06/11/2011, kl. 11:30

    Stilig, dette skal jeg teste ut neste søndag :)

    Svar
  • 2. renate  |  06/11/2011, kl. 17:30

    den her var skikkelig kul!:) gleder meg til å prøve! mvh renate

    Svar
  • 3. Liza  |  07/11/2011, kl. 14:05

    Flott blogg og gratulerer med suppen:)

    Denne varianten toast, egg og bacon skal jeg prøve meg på.
    Har bare laget egg i baconkurv, men denne er nok smartere med alle tre på en gang.

    God mandag
    Liza

    Svar
    • 4. matmisjonen  |  07/11/2011, kl. 14:19

      Takk! Veldig smart med alt i ett når barna må løpe ut av døren før de rekker å sette seg ned til frokost. Funker fint å ta med i hånden.

      Svar
  • 5. Maria  |  09/11/2011, kl. 09:07

    Fantastisk!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Skriv inn e-postadressen din hvis du vil følge denne bloggen og ønsker å motta oppdateringer på e-post.

Matmisjonen på Facebook

Matbloggtoppen

Matmisjonen på Twitter

Kategorier


%d bloggers like this: