Mellom bakkar og berg – boklansering

18/11/2011 at 09:36 Legg igjen en kommentar

I går inviterte Versal Forlag til boklanseringsseminar i forbindelse med den flotte kokeboken Mellom bakkar og berg. Boken tar for seg de beste råvarene landet vårt har å by på, og serverer både historie og oppskrifter. Kristin Hoves bok er blitt en flott reise gjennom vårt langstrakte land, en gourmetreise i gode smaker og lidenskapelige småskalaprodusenter.

Kvelden begynte med at Kristin selv fortalte hvordan boken ble til, før Egil Smith-Meyer fra Tingvollost og Morten Bragdøe fra Randesund Planteskole satte stemningen med originale foredrag om osteproduksjon og planteliv. Veldig inspirerende og motiverende. Ja til småskala, skikkelig håndtverk og rene råvarer! Senere fikk vi smake noen av de fantastiske råvarene presentert i boken. Utrolig godt!

Er du interessert i norsk mat og gode smaker er denne boken et absolutt must.

Entry filed under: kokebok, Nyheter. Tags: .

Kortreist purre – i både suppe og pai Sjokoladekake med Guinness – ja, du leste riktig…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Skriv inn e-postadressen din hvis du vil følge denne bloggen og ønsker å motta oppdateringer på e-post.

Matmisjonen på Facebook

Matbloggtoppen

Matmisjonen på Twitter

Kategorier


%d bloggers like this: