Verdens raskeste pizza – pitapizza

01/02/2012 at 12:30 4 kommentarer

Noen ganger går det alt for fort i svingene. Da må man ty til lure løsninger, selv om man helst skulle laget alt fra bunnen av. Med ferdig tomatsaus, pitabrød og noen få andre ingredienser kommer du langt på vei. Jeg er heldig som får kjøpt Samoon brød fra Grønland bakeri, for de er bakt uten tilsetningsstoffer, kun mel, vann, salt og gjær.

Kjøp ferdige pitabrød (evt. del dem i to på langs). Fordel et lag tomatsaus utover og ha på ønsket topping. Her har jeg brukt fenalår, oliven og basilikum. Ha på biter av mozzarella eller annen revet ost og stek i ovnen på 220 grader i ca. 10 minutter.

Skal du ha barnebursdag kan du ha pølsebiter og ost som topping, og er du ekstra grei, kan alle få lage sin egen pitapizza med akkurat det de selv vil ha på.

Entry filed under: Triks og tips. Tags: .

Tomatsaus – laget på gamle grønnsaker Lekker og lett forrett med parmaskinke – blir det bedre?

4 kommentarer Add your own

  • 1. Espen  |  03/02/2012, kl. 17:13

    Pizza er digg. Raske ting er bra.
    Kari fra Cru har en versjon der hun bruker tortilla-lefse som bunn, blir veldig bra, og tar max 8 minutter i ovn.
    Så jeg tror du må døpe om innlegget til verdens nest raskeste. ;-)

    Svar
  • 3. Tom  |  04/02/2012, kl. 00:15

    Man kan også bruke nanbrød, så blir det litt størrelse på pizzaen og bunnen blir sprø og veldig god.

    Svar
    • 4. matmisjonen  |  04/02/2012, kl. 08:41

      Absolutt! Her er det mange muligheter.

      Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Skriv inn e-postadressen din hvis du vil følge denne bloggen og ønsker å motta oppdateringer på e-post.

Matmisjonen på Facebook

Matbloggtoppen

Matmisjonen på Twitter

Kategorier


%d bloggers like this: