Kikert- og avokadopålegg – sunt og godt

27/03/2012 at 15:15 2 kommentarer

Nå går det på helsa løs. Vi nærmer oss slutten på fotograferingen, og innimellom er det viktig å ta seg en pause. Dette pålegget er både sunt og godt. Jeg liker det aller best på rugbrød, for da føler jeg meg ekstra sunn. Prøv selv, for enkelt er det også.

Kikert- og avokadopålegg

  • 1 boks kokte kikerter (400 g)
  • 1-2 modne avokado
  • 1 neve koriander
  • litt ferskpresset sitronsaft
  • salt og pepper

Skyll kikertene og ha dem i en bolle med avokado, koriander og litt sitronsaft. Kjør med en stavmikser til en mos. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Entry filed under: Oppskrifter. Tags: .

Litt om boken… Matmisjonen er bidragsyter i Maison Mat & Vin

2 kommentarer Add your own

  • 1. Jane H. Johansen @ VeganMisjonen  |  27/03/2012, kl. 21:15

    To av mine favoritter forent i en, det må jo bare være godt! :D

    Svar
  • 2. imegafon  |  31/03/2012, kl. 09:25

    Mmm, dette må jeg bare prøve.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Skriv inn e-postadressen din hvis du vil følge denne bloggen og ønsker å motta oppdateringer på e-post.

Matmisjonen på Facebook

Matbloggtoppen

Matmisjonen på Twitter

Kategorier


%d bloggers like this: