Ny film! Sånn kan du bruke en hel kylling.

31/03/2012 at 08:56 3 kommentarer

Sammen med min samboer Nikolai, har jeg laget en ny film for Matmerk. På bloggen Stolt mat kan du lese en generell framgangsmåte for koking av kraft, ovnsbaking av lår og steking av bryst, alt fra en fantastisk kylling, oppvokst og slaktet på Holte gård. Holte gård kan du lese mer om på bloggen Matmeg. Kanskje hvis vi alle var litt flinkere til å kjøpe og bruke hel kylling og ikke bare filetene, ville vi sluppet hele MUK-problematikken?

Entry filed under: jobb, Matnyttig informasjon, Nyheter. Tags: .

Make food, not war! Påskegodt – hvit sjokolademousse

3 kommentarer Add your own

  • 1. Hege  |  01/04/2012, kl. 11:57

    Det var da en forferdelig musikk dere har lagt til videoen. Jeg ser hva du gjør, men ikke hva du bruker alltid.

    Svar
    • 2. matmisjonen  |  02/04/2012, kl. 07:33

      Så synd at du ikke likte musikken. Den er komponert spesielt for disse filmene for Matmerk av Olav Slettahjel, men det er jo smak og behag. Filmen er ment som inspirasjon og ikke en konkret oppskrift. Klikker du deg inn på stoltmat.no som det er linket til i saken, finner du en tekst som forklarer den generelle framgangsmåten, samt steketemperaturer og -tider. På andre nettsteder som f.eks. matprat.no finner du jo masse oppskrifter på både kraft, kyllinglår- og bryst. Ja, så kjøper du en hel kylling er det mange muligheter.

      Svar
  • 3. xiglet  |  10/04/2012, kl. 08:00

    Jeg synes musikken var kul, men er det noe som er mer subjektivt enn musikk egentlig? :)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Skriv inn e-postadressen din hvis du vil følge denne bloggen og ønsker å motta oppdateringer på e-post.

Matmisjonen på Facebook

Matbloggtoppen

Matmisjonen på Twitter

Kategorier


%d bloggers like this: