Mer jobb – grilling både her og der…

14/06/2012 at 10:08 Legg igjen en kommentar

I siste nummer av Tara smak har jeg utviklet oppskrifter og laget mat til saken Sjømat i fyr og flamme. De utrolig freshe bildene er tatt av min studiokollega, matfotograf Synøve Dreyer. Grillet fisk og sjømat er årets trend, og kjøper du Tara smak nå får du oppskrift på lettsaltet torsk, sjøkreps, fisketaco (min nye hverdagsfavoritt!), fjellørret, flyndre og hjerteskjell, alt tilberedt på grillen.

Jeg vil også tipse om grillboken fra St. Lars. Denne har jeg vært med på å redigere. Her finner du masse gode grilltips og oppskrifter på for eksempel litt sære ting som øre- og snutesnacks, grilla salat, margbein og tonkapudding.

God grillings!

Entry filed under: Grill, kokebok, Nyheter. Tags: .

Reddiker – fyfasan så godt! Sommerens desserthit? Balsamico-marinerte jordbær med kremost-krem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Skriv inn e-postadressen din hvis du vil følge denne bloggen og ønsker å motta oppdateringer på e-post.

Matmisjonen på Facebook

Matbloggtoppen

Matmisjonen på Twitter

Kategorier


%d bloggers like this: